Visa en utskrivingsbar sida
Kött - Fläskfile
Kalasgod fläskfile´i orangefärgad sås med Hasselbackspotatis
Portioner: 4 portioner

Ingredienser
500 g fläskfile´
1 lök
1 dl grädde
1 dl creme fraiche
1 vitlöksklyfta
1 msk workchestershire sås
1 tsk soya
3 msk chilli sås
Smör till stekning
rose´peppar

Tillagning
Blanda i en skål:Grädde, creme fraiche, vitlök, workchestershiresås, soya, och chillisås och ställ i kylskåpet.
Skiva fläskfile´n (1,5 cm) och stek hastigt på båda sidor.
Ta upp file´n och stek den finhackade löken i samma järn. (Tillsätt lite smör).
Slå över blandningen från kylen och låt sjuda 5 min.
Tillsätt file´n och sjud ytterliggare 5 min, strö över grovkrossad rose´peppar
Servera med Hasselbackspotatis och smörkokt sparris.



Källa: Patrik Larsson
Besöksräknare: 34140
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.