Visa en utskrivingsbar sida
Kött - fläskfile
Fläskfile i ugn!
Portioner: 4 port
Tillagningstid: Ca 25 min

Ingredienser
1 Fläskfile
2 ägg
Ströbröd
2 msk dijonsenap
2 msk chilisås
3 dl grädde
Riven ost

Tillagning
Skär filen i skivor
Vispa ägg och vänd fileskivorna i ägg och ströbröd
Smörj en ungsform och lägg köttet brevid varann
Vispa ner grädde,dijonsenap och chilisås i den varma stekpannan och låt puttra fem minuter.Häll över såsen på köttet och strö över riven ost.
låt stå i Ugn ca 15 minuter
Servera med ris och sallad och bröd.
Smaklig måltid.

Källa: Anneli Åkerlind   Email: Anneli.Akerlind@telia.com

Besöksräknare: 19853
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.