Visa en utskrivingsbar sida
Kyckling-filé
Grillad kycklingfilé med pastasallad
Portioner: 4

Ingredienser
4 kycklingfiléer
Marinad
2-3 krossade vitlöksklyftor
1 dl olivolja
1 msk citronsaft
1 dl hackade örter, t ex persilja, basilika, gräslök, timjan
1 tsk grovmalen peppar
Pastasallad
500 g kokt pasta, t ex penne regate, snäckor eller fjärilar
1 dl crème fraiche eller gräddfil
1 dl majonnäs
1 röd paprika
1 grön paprika
1 liten rödlök
1 ask cocktailtomater
2-3 vitlöksklyftor
1 dl hackade örter, t ex persilja, basilika, gräslök
salt
peppar

Tillagning
Blanda ingredienserna till marinaden, lägg i kycklingfiléerna och låt dem marinera i minst 30 minuter.
Tärna paprikorna i 2 cm stora tärningar, hacka löken och dela tomaterna. Blanda majonnäs och crème fraiche alt. gräddfil med hackade örter och krossad vitlök. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt sedan grönsakerna och pastan.
Grilla kycklingfiléerna i 10-12 minuter. Servera med pastasallad, färskt bröd samt en grönsallad.



Besöksräknare: 7290
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.