Visa en utskrivingsbar sida
Fisk
Stekt skagenregnbåge
Portioner: 4

Ingredienser
4 portionsregnbågar (à ca 100 g)
2 tsk salt
3 krm vitpeppar
2 msk mjölk
0,5 dl vetemjöl
2 msk flytande margarin
dillkvistar
Tillbehör:
1,5 dl skagenröra
citronskivor
kokt färskpotatis
kokta gröna bönor
blandade salladsblad

Tillagning
Ugnstemperatur 250º
Skölj av fisken och torka av den. Skär bort huvud, stjärt m.m. Salta och peppra fisken Skåra fisken på båda sidor. Pensla den med mjölk och vänd den i mjöl. Lägg i fisken i stekpannan och minska på värmen Stek på båda sidor tills ytan blivit ljust brun och fisken genomstekt, ca 5- 7 minuter. Dekorera med dill. Servera med en klick skagenröra röra på varje fisk.



Besöksräknare: 2172
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.