Visa en utskrivingsbar sida
Efterrätter
Randig bärdessert
Portioner: 4-6

Ingredienser
1/2 liter blåbär
1/2 liter hallon
1/2 liter björnbär
150 gram vit riven choklad
150 grm mörk riven choklad
1 dl hasselnötter, hackade

Tillagning
lägg bären i en form tinade, låt så mycket vätska som möjligt rinna av innan. Strö över hasselnötterna
Strö över chokladen ovanpå. Varva med ett diagonalt mönster vitt, mörk,vitt mörk choklad, så det blir randigt.
Sätt in i ugnen i 225 grader och låt chokladen smälta över.
Servera med mjuk vaniljglass.



Källa: Eva Rosqvist   Email: eva.rosqvist@cmdata.se

Besöksräknare: 2570
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.